Защо да изберете нашата услуга транспорт на домашни любимци?

транспорт на домашни любимци

Предлаганата от нас услуга транспорт на домашни любимци е подходяща за тези от Вас, които трябва да закарат четириногия си приятел до определено място в София, но не могат или не желаят да използват личен автомобил. В случай, че Ви се налага да заведете вашият питомец на хотел или ветеринар например, но нямате транспорт, не се колебайте да ни се обадете. Нашите коли са удобни за животинките, а поведението ни е професионално и отговорно.

При нас няма да видите нагъчкани кучета в клетки и нехуманно отношение. Даже напротив. Отнасяме се лично и с разбиране към нашите клиенти. Щастливият домашен любимец, стигнал без стрес до крайната точка на пътуването си и доволния му стопанин са истинската награда в този тип работа.

Моля обадете се на посочените телефони, за да ни обясните кога и докъде желаете да бъде транспортиран Вашият домашен любимец и така ние ще можем да Ви дадем коректна ценова оферта.

транспорт на кучета

Превоз на домашни любимци в България

Previous slide
Next slide

Правим всичко възможно да направим транспорта на домашни любимци възможен от и до всяка една точка на България. На този етап обаче можем да предложим единствено епизодичен транспорт в направленията София-Варна-Бургас-София.

Хуманно отношение, здраве, безопасност и надеждност при транспорт на кучета и котки в София и страната

Вярваме, че притежаваме опита и експертизата, за да предоставим качествен превоз на вашето куче или коте. Преминали сме през курсове за хуманно отношение при транспорт на животни. Също така подхождаме лично към различни аспекти в транспорта, като прекалено млада възраст, напреднала възраст, здравословно състояние и др.

Автомобилите се дезинфекцират, обслужват и поддържат регулярно. Приспособени са да превозват животни, които са с различна големина.

Други въпроси и отговори

Когато транспортираме вашият домашен любимец, можем да предоставим връзки за проследяване, за да установите местоположението ни и да прогнозирате времевите рамки за пристигане.

Да, на собствениците е разрешено да пътуват със своите кучета благодарение на нашата услуга за транспортиране на домашни любимци. Не заплащате допълнително, ако по някаква причина желаете да пътувате заедно с вашия домашен любимец, тъй като цените ни се базират върху транспортните разходи, но трябва отбележим факта, че някои от нашите автомобили имат само една пътническа седалка.

В повечето случаи превозът на кучета в София е самостоятелен, особено ако се касае за посещение при ветеринар. Транспортът в страната може се осъществи и групово и това е предпочитан вариант за нас, защото излиза финансово по-рентабилен за клиента.

Най-добрият вариант е животното да има ваксини. Ако е младо и не ваксинирано, то ще ви предоставим автомобил само за него.

Отговорите на още въпроси ще намерите в страницата „Въпроси и изисквания“, където може да придобиете по-пълна информация за целия процес на „влизане“ на Вашето куче при нас.

Линк към Въпроси и Изисквания