Въпроси и изисквания при прием в Hubba Hubba Pets - хотел за кучета в София

Като за начало се свържете с нас. Най-добре е чрез обаждане на посочените телефони, защото ще имаме нужда да ви разпитаме за Вашето куче по-детайлно. Ако питането Ви за място не е от ден за следващ, вероятно е да поискаме да дойдете на пробен ден, за да видим (и вие, а и ние) дали Вашия любимец ще се чувства добре в средата, която предоставяме. Максимата „здрав дух в здраво тяло“ е абсолютно актуална и при животните и едно първоначално идване ще им помогне да привикнат по-лесно към новата среда. Поведението на кучето също е важно, особено за хотел, в който се дава свобода на домашните любимци.

Ако и двете страни желаем пробен ден, то назначаваме такъв. В случай, че не е необходимо предварително идване, то уточняваме датите за престой и резервацията Ви е направена.

  • Паспорт с валидни ваксини, включително и за „Кучешка кашлица“.
    Вътрешно и външно обезпаразитяване. Ако не е вписано в паспорта, то напишете последните дати на обикновено листче и ги прикрепете към паспорта.
  • Обичайната храна на Вашето куче.
  • В определени случаи легло, играчка и панички, но това е по-скоро за животни, които биха ползвали самостоятелна стая и идеята е да имат нещо познато в помещението, което ще ползват.
  • Каишка/нагръдник и повод.

Препоръчваме Ви преди престой да направите ваксина срещу Кучешка кашлица (инфекциозен трахеобронхит). Този вирус е особено актуален в последните години. Характерен е за паркове, градинки и места, на които се събират повече домашни любимци. Той е с дълъг инкубационен период и няма как да бъде установен преди появата на първите симптоми. Не е опасен за живота на кучето, но е неприятен за лекуване и минава чрез прием на антибиотици. Въпросната ваксина е налична при всеки един ветеринар, слага се като капки в носа или през устата и е лека за организма. Спестява ви пари за прегледи и лекарства, а основното й положително действие е, че предпазва вашето куче от този тип вируси в рамките на една календарна година.

Приемането и предаването на домашни любимци се извършва всеки ден от 8 до 10 часа и от  13 до 20 часа. Държим да отбележим, че ако кучето Ви ни посещава за първи път е хубаво да го доведете не по-късно от 14 часа. Животните имат нужда от аклиматизация и тя се случва по-лесно в светлата част на деня.

Всеки клиент получава работния телефон на хотела, който е различен от тези посочени в сайта. След като сте станали наш клиент този телефон става основен в комуникацията с Вас. От него ще получавате информация за кучето Ви и него ще ползвате когато си оставяте или взимате кучето.

Молим Ви за нещо много важно – обаждайте ни се или пишете като тръгнете от вкъщи за към хотела, а не само когато сте на адреса. Приемането и предаването на кучета се случва откъм дворното пространство и ако дойдете непланирано ще развалите спокойното прекарване на животните на двора. Когато се обадите предварително, ние ще сме наясно с вашето идване и домашните любимци ще са прибрани във вътрешните помещения.

Ясно съзнаваме, че всеки един стопанин желае да види мястото, на което ще остави своя домашен любимец. За да направим прекарването на вашите животинки щастливо и без стрес ние полагаме доста усилия в това да им осигурим свобода и спокойствие.

Всяко непланирано влизане на външен човек разваля хармонията и хиперактивизира животните. По тази причина, сме определили време, в което можем да допуснем всеки един стопанин да види мястото, на което ще остави своето куче.

Това може да се случи през работната седмица между 10:30 и 13:00 часа, но е необходимо да сте уговорили точното време на вашето идване с нас и това да се е случило поне няколко дни предварително. Няма как да Ви допуснем, ако се появите без предупреждение.

Също така, можем да Ви разходим и онлайн в хотела, в случай че това ще е по-удобно за Вас, отколкото да губите време и да идвате физически на място.