Requirements

Изисквания

КАКВО Е НЕОБХОДИМО ДА НОСИМ ПРИ ПРИЕМ НА ДОМАШНИЯ НИ ЛЮБИМЕЦ?

Паспорт
Наличие на валидни ваксини
Вътрешно и външно обезпаразитяване

Препоръчваме ви преди престой да направите ваксина срещу Кучешка кашлица (инфекциозен трахеобронхит). Този вирус е особено актуален в последните години. Характерен е за паркове, градинки и места, на които се събират повече домашни любимци. Той е с дълъг инкубационен период и няма как да бъде установен преди появата на първите симптоми. Не е опасен за живота на кучето, но е неприятен за лекуване и минава чрез прием на антибиотици. Въпросната ваксина е налична при всеки един ветеринар, слага се като капки в носа и е лека за организма. Спестява ви пари за прегледи и лекарства, а основното й положително действие е, че предпазва вашето куче от този тип вируси в рамките на една календарна година.

Също така имайте предвид, че повечето стопани носят сами храната на домашните си любимци. Не препоръчваме смяна начина на хранене на кучето. Разбира се ако по някаква причина не сте донесли храна, ние няма да оставим гладна животинката. Ще се постараем да намерим от същата храна, която яде в къщи или ще му дадем храна, която да не навреди на стомаха му.

  • Важно: Храната не е включена в цената.

КОГА МОЖЕМ ДА ОСТАВИМ И СЪОТВЕТНО ДА СИ ВЗЕМЕМ ЖИВОТИНКАТА?

Приемането и предаването на домашни любимци се извършва всеки ден от 8 сутринта до 20 часа вечерта. Държим да отбележим, че ако кучето ви ни посещава за първи път е хубаво да го доведете не по-късно от 14 часа. Животните имат нужда от аклиматизация и тя се случва по-лесно в светлата част на деня.

КОГА МОЖЕМ ДА РАЗГЛЕДАМЕ ХОТЕЛА?

Ясно съзнаваме, че всеки един стопанин желае да види мястото, на което ще остави своя домашен любимец. За да направим прекарването на вашите животинки щастливо и без стрес ние полагаме доста усилия в това да им осигурим свобода и спокойствие. Всяко непланирано влизане на външен човек разваля хармонията и хиперактивизира животните.
По тази причина сме определили време, в което можем да допуснем всеки един стопанин да види мястото, на което ще остави своето куче.
Това може да се случи през работната седмица между 10:30 и 13:00 часа, е необходимо да сте стиковали точното време на вашето идване с нас и това да се е случило предишния ден.
Няма как да ви допуснем ако се появите без предупреждение.