Хотел за домашни любимци

Какъв е този хотел, какво е отношението на служителите към животните, ще ми извеждат ли кучето наистина или ще го мъчат затворено в клетка? Животинката ми ще бъде ли стресирана, дали ще й обръщат внимание?

Тези и още много други въпроси минават през главата на всеки един собственик, който има нужда от тази услуга. Още повече са въпросите в главите на хора, които вече са се напатили от нехуманно отношение и са взели животните си стресирани от подобни места…

 

Щастливи моменти всеки ден

Желанието на нашия екип е да покаже, че всъщност хотела за домашни любимци може да бъде едно прекрасно изживяване, една чудесна ваканция, един уютен дом извън дома на Вашата обичана животинка.

За целта разполагаме с голяма къща на три нива, двор с площ 1400 кв.м., в които има терен за игри и тренировки и прохладна борова горичка.

Както разбирате не сме привърженици на клетките, а на свободата. Тя е важно условие за доброто социално поведение на едно куче.

„Добрият човек изпитва срам дори пред кучето.“ – Антон Чехов

Разходки всеки ден

Намираме се в непосредствена близост до национален парк Витоша, даденост, от която с удоволствие се възползват кучовците, които са ни на гости.

Екипът ни е съставен от хора, които обожават работата си и дават любов на всяка една животинка в къщата.

Като споменахме кучовци и Витоша…Щастливите ни четириноги гости се радват на свободни разходки в планината, по пътеки, на които рядко има хора и най-важното- никога няма коли.

Разбира се не всички са послушни за свободни разходки, но за тази цел пък си имаме нашия голям и обезопасен двор, на който се редуват игри и други кучешки забави.

Общо Настаняване

В случай че времето е лошо, кучовците  отново не скучаят. Дневна от около стотина кв. Метра осигурява игри на сухо и чисто, когато навън е дъждовно и кално. В края на деня това място от къщата служи и за отмора. Тук слагаме легълцата на нашите най-социални четириноги гости и те заспиват блажено.

Този тип общо настаняване задължително се извършва под постоянно наблюдение на гледачите. Никога не оставяме сами животните.

Самостоятелни Стаи

Живеейки заедно кучета се чувстват щастливи, но има случаи, в които дадени домашни любимци не са подходящи за този тип грижа. Най-често това са по доминантни и полово активни не кастрирани мъжки животни и в по-редки случаи женски не кастрирани кучета.

За такива “гости” имаме самостоятелни широки стаи, снабдени с всичко необходимо, за да се чувства едно куче добре.

Настаняването в самостоятелна стая не означава, че кучето ще бъде затворено и изолирано. Напротив, то просто ще бъде групирани да играе навън с подходящи за неговото поведение животни. Също така ще ходи на разходки и ще се радва на персонални внимание от страна на гледачите.

 

Градивен Престой

Нашият хотел е място, в което не само ще ви изгледаме животното. Ние ще се постараем простоя му да бъде градивен.

От една страна помагаме изключително на кучета, които са страхливи или имат наченки на несоциално поведение. Бележим напредък в поведението на енергичните млади животни, които са се насочили към унищожаване на домашното имущество на своите стопани. Полезни сме при социализацията и изграждането на хигиенни навици.

От друга страна имаме условията да осигурим спокойствие и домашен уют за по улегналите и вече изградили своя характер домашни любимци.

За съжаление нямаме място за всички!

Радваме се, че толкова много хора ни се доверяват в грижата за своите питомци, но все още разполагаме само с един хотел :))). По тази причина ви молим за разбиране, когато сте се обадили в последния момент и сте получили отказ. Доста често местата свършват, така че е по-добре да направите вашите резервации колкото се може по-рано.

Относно други видове домашни любимци като котета, гризачи и др., молим също да се обаждате колкото се може по-рано. Местата за тях са още по-ограничени. Вярваме, че скоро ще се развием и ще можем да отговарим на нуждите на все по-голям брой
клиенти!

 

Цени:

***Цената е на ден, а не на денонощие. Начислява се в началото на всеки един ден, в който сте заявили престой на Вашия четириног другар.

1. Мъжки не кастрирани кучета и кучета, които проявяват не социално поведение към други животни:

От 1 до 5 дни – 30 лв на ден
От 6 до 10 дни- 25 лв на ден

Над 11 дни-  22 лв на ден

2. Женски социални кучета, кастрирани социални кучета, полово несъзряващи млади кучета:

От 1 до 5 дни- 25 лв на ден.
От 6 до 10 дни- 22 лв на ден.

Над 11 дни- 20 лв на ден.

3. Женски кучета, които са в период на разгонване

35 лв на ден

4. Клиенти с повече от едно куче ползват отстъпка, която отново зависи от поведение и полова активност. Моля в този случай обадете се на телефоните за връзка или пишете през контактната ни форма, за да получите точна и коректна оферта.