Грижа във вашия дом

 

„Моята цел в живота е да стана толкова прекрасен, колкото кучето ми мисли, че съм.“- Тоби Грийн

 

Отсъствате от дома си, но имате домашен любимец, който се чувства добре вкъщи и Вие не искате да нарушавате домашния му уют. Питате се има ли човек, който би се грижил за него у Вас?

Живеете в къща и имате прекрасен „Шаро“ на двора…и сега когато ви се налага да заминете се чудите дали някой би могъл да идва, да го храни и да му сипва водичка?

Кучето Ви се стресира при смяна на домашната обстановка, но от друга страна е толкова жизнено, че сега когато няма да Ви има известно време, се измъчвате как да намерите човек, който да му осигурява дълги и пълноценни разходки?

 

Какво да правим с котката или зайчето?

Имате коте, което обича да се гуши и да си играе с Вас, но сега когато Ви се налага да отсъствате си задавате въпроса дали някой може да идва и да му дава необходимото внимание?

Вие сте щастливи собственици на малко, сладко зайче и когато Ви няма се чудите дали ще намерите някой, които да идва у вас и да го пуска от клетката да поиграе, да му почисти и да го нахрани?

Отговорите на тези въпроси може да намерите при нас и те ще са положителни.

 

 

Няма нужда от смяна на средата

Ние предлагаме услугата „грижа за Вашите любимци във Вашият дом“ именно с цел да откликнем на желанието на тези наши клиенти, които не искат любимците им да сменят домашната среда с друга. Хъбба Хъбба ще Ви помогне в отговорността към Вашите любимци. Те ще бъдат щастливи, обгрижени и гледани с любов и топлина. Е, разбира се няма как да Ви заместим в сърчицето на Вашите животинки, но със сигурност ще направим времето, в което отсъствате по-приятно за тях.

Също така можете да разчитате на нас и за всички дейности, които обикновено вършите вкъщи, като поливане на цветя, прибиране на поща и други.

В случай, че този тип услуга Ви интересува, обадете се на посочените в секция „контакти“ телефони и ние ще изберем най-удачния вариант за да Ви направим спокойни докато отсъствате от дома си.