НАШИЯТ ДОМ

Eдна мисъл на Лев Толстой гласи, че „щастливият човек е щастлив в дома си“. Важи ли тя за домашните любимци?...

НАШИЯТ ДОМ

Нашият дом е дом за Вашите любимци, място на което няма да са сами и няма да им е скучно със сигурност. Тук те ще играят, ще тичат, ще се учат, ще се социализират…и ще бъдат щастливи.
А Вие ще бъдете спокойни и сигурни, че полагаме най-добрите грижи за Вашите домашни любимци.
Къде ? …Ами как къде – в полите на Витоша :))).

Разполагаме с голяма къща на три нива, двор с площ 1400 кв.м., в който има прохладна борова горичка и много място за игри. Тук кучетата с удоволствие практикуват физически и ментални дейности, които в последствие спомагат за спокойния и блажен сън. Идеята на мястото е Вашия домашен любимец да бъде щастлив и престоят му да минава без стрес от смяната на обстановката и новата за него среда.

Дори и да имате не толкова игриви кучета, то не се безпокойте. По спокойните четириноги обожават кротко да си изследват всяко кътче на градината.
Намираме се в непосредствена близост до национален парк Витоша, даденост, от която с удоволствие се възползват най-послушните ни гости. Радостта от дълга и свободна разходка в планината, където няма коли, е черешката на кучешката торта в хотела :))).

Описаните дейности се случват винаги с участието на персонала на хотела. Никога не оставяме потомците без наблюдение.
Вътрешното разпределение на хотела предразполага два типа грижа. Самостоятелно настаняване в стаи и общо гледане в голямата ни дневна. Първия вариант например е подходящ за по-доминантни некастрирани животни в зряла възраст, а втория за подрастващи или изцяло социални домашни любимци.

През деня дневната на къщата служи и за много игри, особено когато времето навън е лошо.
Разбираме, че повечето от Вас желаят да видят с очите си описаното по горе и като цяло мястото, на което ще си дадат животинката. Затова Ви молим да прочетете страницата за изискванията и там да се запознаете какъв е реда, за да дойдете да ни видите. В днешната пандемична обстановка с цел безопасност можем да Ви включим онлайн и да видите мястото без да се налага да влизате вътре.

DSC_0532
DSC_0231
DSC_0375
DSC_0415
DSC_0432
DSC_0495
DSC_0497-scaled
DSC_0047
DSC_0109
DSC_0143