НАШИЯТ ДОМ

Eдна мисъл на Лев Толстой гласи, че „щастливият човек е щастлив в дома си“. Важи ли тя за домашните любимци?...

НАШИЯТ ДОМ – Вашият хотел за кучета в София

Нашият дом е дом за Вашите любимци, място на което няма да са сами и няма да им е скучно със сигурност. С нас те ще играят, ще тичат, ще се учат, ще се социализират…и ще бъдат щастливи.
А Вие ще бъдете спокойни и сигурни, че полагаме най-добрите грижи за Вашите домашни любимци.
Пансионният ни хотел за кучета и дневната занималня към него се намират в квартал Бояна, буквално в „полите“ на Витоша, което придава една по-чиста и зелена компонента, когато става въпрос за грижи за кучета в София.

Разполагаме с голяма къща на три нива, двор с площ 1400 кв.м., в който има прохладна борова горичка и много място за игри. Дори и да имате не толкова игриви кучета, то не се безпокойте. По - спокойните четириноги обожават кротко да си изследват всяко кътче на градината.
 

Идеята на мястото е Вашия домашен любимец да бъде щастлив и престоят му да минава без стрес от смяната на обстановката и новата за него среда. Вътрешното разпределение на хотела предполага два типа грижи за кучета. Самостоятелно настаняване в стаи и общо гледане в голямата ни дневна.

Първият вариант, например, е подходящ за по-доминантни некастрирани животни в зряла възраст или такива, които не се чувстват добре в компанията на други себеподобни, а вторият за подрастващи или изцяло социални в комуникацията си домашни любимци.
През деня дневната на къщата служи и за много игри, особено когато времето навън е лошо.

  • Може ли да видите лично пансиона за домашни любимци?
  • Как става приемът на животни?
  • Какво е необходимо да направите, за да може кучето Ви да дойде в нашия хотел?

Отговорите на такъв тип въпроси ще намерите в страницата „Въпроси и изисквания“, където може да добиете по-пълна информация за целия процес на „влизане“ на Вашето куче при нас.

DSC_0532
DSC_0231
DSC_0375
DSC_0415
DSC_0432
DSC_0495
DSC_0497-scaled
DSC_0047
DSC_0109
DSC_0143