ИЗИСКВАНИЯ

Въпроси и изисквания при прием в Hubba Hubba Pets - хотел за кучета в София

КАК МОГА ДА ОСТАВЯ КУЧЕТО СИ НА ХОТЕЛ ПРИ ВАС? ЗА ПЪРВИ ПЪТ МИ СЕ НАЛАГА…

Като за начало се свържете с нас. Най - добре е чрез обаждане на посочените телефони, защото ще имаме нужда да ви разпитаме за Вашето куче по-детайлно. Ако питането Ви за място не е от ден за следващ, вероятно е да поискаме да дойдете на пробен ден, за да видим (и вие, а и ние) дали Вашия любимец ще се чувства добре в средата, която предоставяме. Максимата „здрав дух в здраво тяло“ е абсолютно актуална и при животните и едно първоначално идване ще им помогне да привикнат по-лесно към новата среда. Поведението на кучето също е важно, особено за хотел, в който се дава свобода на домашните любимци.

Ако и двете страни желаем пробен ден, то назначаваме такъв. В случай, че не е необходимо предварително идване, то уточняваме датите за престой и резервацията Ви е направена.


КАКВО Е НЕОБХОДИМО ДА ИМАМЕ ПРИ ПРИЕМ НА ДОМАШНИЯ НИ ЛЮБИМЕЦ?

 -Паспорт с валидни ваксини, включително и за „Кучешка кашлица“.
 -Вътрешно и външно обезпаразитяване. Ако не е вписано в паспорта, то напишете последните дати на обикновено листче и ги прикрепете към паспорта.

-Обичайната храна на Вашето куче.

- В определени случаи легло, играчка и панички, но това е по-скоро за животни, които биха ползвали самостоятелна стая и идеята е да имат нещо познато в помещението, което ще ползват.

- каишка/нагръдник и повод.


Препоръчваме Ви преди престой да направите ваксина срещу Кучешка кашлица (инфекциозен трахеобронхит). Този вирус е особено актуален в последните години. Характерен е за паркове, градинки и места, на които се събират повече домашни любимци. Той е с дълъг инкубационен период и няма как да бъде установен преди появата на първите симптоми. Не е опасен за живота на кучето, но е неприятен за лекуване и минава чрез прием на антибиотици. Въпросната ваксина е налична при всеки един ветеринар, слага се като капки в носа или през устата и е лека за организма. Спестява ви пари за прегледи и лекарства, а основното й положително действие е, че предпазва вашето куче от този тип вируси в рамките на една календарна година.

КОГА МОЖЕМ ДА ОСТАВИМ И СЪОТВЕТНО ДА СИ ВЗЕМЕМ ДОМАШНИЯ ЛЮБИМЕЦ ОТ ПАНСИОНА ЗА КУЧЕТА?

Приемането и предаването на домашни любимци се извършва всеки ден от 8 до 10 часа сутринта и след това от 13 часа на обяд до 20 часа вечерта. За животните е най-добър първия часови диапазон, що се касае до пристигане в хотела. Колкото повече време имат кучетата през деня, толкова по-добре се аклиматизират в новата среда и прекарват спокойно нощта.

Всеки клиент получава работния телефон на хотела, който е различен от тези посочени в сайта. След като сте станали наш клиент този телефон става основен в комуникацията с Вас. От него ще получавате информация за кучето Ви и него ще ползвате когато си оставяте или взимате кучето.

Молим Ви за нещо много важно – обаждайте ни се или пишете като тръгнете от вкъщи за към хотела, а не само когато сте на адреса. Приемането и предаването на кучета се случва откъм дворното пространство и ако дойдете непланирано ще развалите спокойното прекарване на животните на двора. Когато се обадите предварително, ние ще сме наясно с вашето идване и домашните любимци ще са прибрани във вътрешните помещения.

ДАЛИ И КОГА МОЖЕМ ДА РАЗГЛЕДАМЕ КУЧЕШКИЯ ХОТЕЛ ?

Ясно съзнаваме, че всеки един стопанин желае да види мястото, на което ще остави своя домашен любимец. За да направим прекарването на вашите животинки щастливо и без стрес ние полагаме доста усилия в това да им осигурим свобода и спокойствие. Всяко непланирано влизане на външен човек разваля хармонията и хиперактивизира животните.
По тази причина, сме определили време, в което можем да допуснем всеки един стопанин да види мястото, на което ще остави своето куче.
Това може да се случи през работната седмица между 10:30 и 13:00 часа, но е необходимо да сте уточнили точното време на вашето идване с нас и това да се е случило поне няколко дни предварително.
Няма как да Ви допуснем ако се появите без предупреждение.

Също така, можем да Ви разходим и онлайн в хотела, в случай че това ще е по-удобно за Вас, отколкото да губите време и да идвате физически на място.