Цени

Важно:

Въпреки че хотелът работи 24 часа, времето, в което можете да доведете или да вземете вашето куче е от 8 часа сутринта до 20 часа вечерта.
Цената е на ден, а не на нощ. Таксува се всеки ден независимо колко часа е бил престоя на домашния любимец и дали е останал да пренощува при нас. Това означава, че ако искате да си вземете домашния любимец в по-ранен час и съответно не желаете да плащате целия ден престой, то трябва да дойдете между 8 и 9 часа сутринта. Така ние ще можем да използваме мястото му и няма да ви таксуваме деня.
В цената не се включва храна, обичайно клиентите сами си я носят, за да не се нарушава диетата на животните.
Описаните отдолу цени важат за периода от 01 Април до 30 Октомври. През останалото време на годината се добавят още 3 лв на ден към всяка цена, с изключение на услугата „забавачка за кучета“, за която няма оскъпяване през отоплителния сезон.

1. Мъжки некастрирани социални кучета.

От 1 до 5 дни – 30 лв на ден.
От 6 до 10 дни – 25 лв на ден.
Над 11 дни – 22 лв на ден.

2. Кастрирани кучета и женски социални кучета, Млади животни, при които не е настъпила полова активност.

От 1 до 5 дни – 25 лв на ден.
От 6 до 10 дни – 22 лв на ден.
Над 11 дни – 20 лв на ден.

3. Женски кучета, които са в период на разгонване – 35 лв на ден.

4. Несоциални кучета – 35 лв на ден

5. За клиенти с два домашни любимци – от 35 до 50 лв общо на ден, като цената зависи от поведение, полова активност и продължителност на престоя.

6. Транспорт – Ценообразуването е индивидуално според разстояние и нужди на клиента. Моля свържете се с нас и ще ви дадем коректна оферта.

7. Дневна занималня(забавачка) за домашни любимци – За клиенти ползващи тази услуга 3 или повече пъти на седмица цената е 20 лв на ден