Забавачка за кучета

 

Дневна занималня, забавачка или детска градина за кучета

Тази услуга е чудесна възможност Вашия домашен любимец да пребори скуката, да поиграе на воля със себеподобни, да потича сред чистата природа, да елиминира деструктивни поведения и същевременно да се чувства щастлив и обичан сред нови приятели.
“Забавачка за кучета” е подходяща за подрастващи и кипящи от енергия домашни любимци, за кучовци в зряла възраст, но все още активни и игриви, за четириноги разбойници съсредоточени в унищожаване на домашното имущество. Също така този вид дневна занималня е подходящ за страхливи животинки, чиято социализация не е завършена докрай, като например голяма част от осиновени те от приюти кучета.

Детската градина за кучета е идеално решение за всички стопани, които поради една или друга причина не могат да дадат на своите домашни любимци необходимото внимание и да осигурят така важните за всяко куче пълноценни разходки.

Много често собствениците търсят решение за дадено деструктивни поведение на своите любимци с помощ от обучител. Често обаче не знаят, че дори и най-добрите учители работят с домашни любимци когато те са разходени и са се  наиграли. Когато кучето е взело това, от което има нужда, то е готово да дарява обич и послушание на своите стопани. Ето защо дневната занималня може да бъде и средство за корекция на поведение.

Как се осъществява услугата?

В случай, че нашето местоположение Ви е удобно може лично да оставите Вашето куче при нас и съответно в края на деня да си го вземете. Ако обаче нашето местоположение не Ви е удобно, ние можем с наш транспорт да вземем Вашия любимец и съответно в края на деня да ви го докараме обратно.

Цени:

Едно посещение на седмица- 30 лв
Две посещения на  седмица- 50 лв
От три до пет посещения в седмица- 20 лв на ден.

В случай, че желаете да се възползвате от наш транспорт, моля обадете се на посочените телефони или пишете на контактната ни форма. Трябва да знаем адреса, от който трябва да вземем кучето и часа, в който желаете да стане това. Така ще можем да ви формираме цена за транспорт.